Tips på sommarsmyckena

Sommaren är ju den perfekta tiden att bära upp de vackraste smyckena man har. Det kan ju därför även bli ett bra tillfälle att införskaffa något nytt. Här tittar vi lite snabbt på några somriga smycken som just nu är trendiga. Så klart är priset alltid något man tänker på, så man ska ju bara skaffa det man känner är värt pengarna och verkligen kommer att komma till användning.

Pärlörhängen

Pärlor har alltid varit en av de där tidlösa accessoarerna som ständigt kommer in i trenderna på ett sätt eller annat. De har länge varit kopplare med hög klass och på senare år är det många smyckesskapare som tagit vara på retrokänslan och kombinerat det med nytt stilrent mode som gör sig perfekt just nu.

Armband med knut

En av de senaste trenderna är armband av guld och silver där metallen formats på så sätt att det slagit knut på sig själv. Armbanden är väldigt stilrena och det finns en hel serie av dessa med tillhörande örhängen, halsband och även en ring.

Marmorhalsband

Ett av de som bäst kan beskrivas som ett fashion statement vad gäller smycken i sommar är halsbandet med marmorstenar som kommer från Sophie by Sophie. Det är en enkel silverkedja med en serie sammanhängande små stenar av marmor i lite varierande storlekar. Perfekt för den som gillar det lite annorlunda.