Smycken för herrar

När det kommer till smycken så är det sällan man tänker på att det är något som både män och kvinnor kan bära. Kolla på vilken webbsida eller butik som helst som säljer smycken och åtminstone 80% är för kvinnor. Det finns dock en enorm kvantitet av smycken som är specifikt för män samt att det finns ett stort utbud för båda könen.

Gammelmodiga smycken

En av de många fördelarna med att man bor här i Norden är vår tillgång till ett flertal fantastiska tillfällen att komma över handgjorda smycken enligt nordisk kultur. Med det så handlar det om vikingasmycken ifrån något av nordens många vikingamarknader som hålls under årens gång. ett av de mer populära typerna av smycken för män är nog Torshammaren som oftast smidets i antingen järn eller i silver.

Moderna ringar

Moderna ringar för män är idag oftast bredare än ringar för kvinnor. Utöver det så ser de flesta ringarna ut på ett av två vis. Den ena varianten är väldigt enkla men mer stilrena. Den andra varianten kan man enklast beskriva tillhöra Tribal stilen. Den stilen har mycket taggar och en aggressiv stil. Den är mycket populär bland yngre män och killar.