Smartare smycken

Smycken är något som snabbt kan bli riktigt dyrt, något som tyvärr gör att man inte alltid kan köpa det, eller så mycket som man vill. 

Som tur var kommer vi nu här till räddning med lite tips om hur du kan uppdatera innehållet i ditt smyckeskrin utan att bli helt pank i processen.

Rabatter

Ett bra sätt att spara lite extra pengar är att hålla sig uppdaterad på eventuella rabatter som finns på smycken. Online brukar det vara ganska enkelt med hjälp av sidor som samlar rabattkoder på ett och samma ställe. De uppdateras konstant med det senaste rabatterna inom en stor mängd olika områden.

Reor

Reor kan nu för tiden ske nästan när som helst och då gäller det att vara uppdaterad. Om det finns några butiker som du gillar extra mycket kan det vara bra att följa dem på Facebook och registrera sig på deras nyhetsbrev. Många företag brukar nämligen komma ut med unika erbjudanden i dessa kanaler.

Sälj gamla smycken

Att kunna uppdatera sitt smyckeskrin handlar inte bara om att kunna köpa smycken billigare utan även om att kunna fylla på plånboken lite extra. Ett bra sätt att göra det är att sälja de smycken som man inte längre använder. Detta kan man antingen göra själv via till exempel blocket eller så lämnar man in det till en guldhandel. Vad man väljer att göra beror på hur mycket tid man vill lägga ner på det samt hur mycket pengar man vill få ut.